Pöllö suojeli piiloaan – luuli Angry Birds -hahmoa haastajaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen lemmikkipöllön omistaja oli pannut merkille, että lintu oli erityisen mieltynyt koloihin, käytäviin ja reikiin piilopaikkoina. Eräänä päivänä lemmikinomistaja huomasi, että Kuu-pöllö oli kiinnostunut kuplamuovirullan keskellä olevasta reiästä.

Omistaja asetteli huumorimielessä Angry Birds -pehmolelun pöllön löytämän reiän reunalle. Lemmikkipöllöstä kuvattu kotivideo osoittaa, että Kuu halusi suojella uutta piilopaikkaansa. Se katseli epäröiden pehmolelua ja yritti kääntää sitä ympäri.

Kuu ei näyttänyt yhtään pitävän vieressä olevasta kilpailijastaan. Vaikutti siltä, että pöllö halusi omia piilopaikan itselleen. Koska Angry Birds -pehmolelu ei luovuttanut, päätti Kuu antaa lopulta periksi. Hävittyään piilopaikkansa punaiselle pehmolelulle lintu sai kuitenkin lopuksi kostonsa, sillä se tönäisi Angry Birds -lelun armotta rullan sisään.