Angorakani hurmaa netissä – kuin pehmolelu

Viihdeuutiset · Annika Kela

Massachusettsissa asusteleva lemmikinomistaja Molly on perustanut persoonalliselle perheenjäsenelleen omat Instagram-sivut. Muutamassa päivässä hurmaava angorakani Wally oli saanut tuhansia seuraajia ja pupun suosio yllätti jopa Mollyn.

Kymmenkuukautinen englantilainen angorakani Wally on kerrassaan herttainen ilmestys. Pienen kanin suuret karvakorvat tekevät siitä entistäkin hellyttävämmän näköisen. Molly on alkanut panostaa yhä enemmän siihen, että Wallysta kiinnostuneet pysyvät ajantasalla kanin tekemisistä.

Omistajan mukaan kuvien räpsiminen ei ole vaikeaa, sillä utelias kani ajautuu päivittäin erikoisiin tilanteisiin ja hauskuuttaa omistajaansa omalla persoonallaan. Daily Mail -lehden mukaan Wally on hiljattain noussut suureen suosioon Japanissa ja kani onkin jo kutsuttu vierailemaan Tokiossa. Mollyn mukaan Wally pääsee maailmalle heti, kun sille on hankittu oma passi.

"My snippies! MY SNIPPIES!"

Kuva, jonka thisiswallysemail@gmail.com (@wally_and_molly) julkaisi