Näin helppo on huumata nainen baarissa – ikävä testitulos videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisten kokeden konkari Joe Salads on jälleen kerran julkaissut Youtube-kanavallaan opettavaisen videon. Mies nimittäin testasi kuinka helposti naisten juomiin sai sujautettua deittihuumetta. Sosiaalinen koe todisti, että yllättävän helposti.

Salads toteutti kokeensa yhteistyössä ulkoilmaravintolan kanssa. Piilokameroita oli piilotettu ympäri baaria ja ne seurasivat Joen toimia. Videot paljastavat, että mies onnistui tehtävässään kauhistuttavan helposti. Ihmiset näyttivät luottavan siihen, ettei Joen kaltainen mukava kaveri tekisi mitään vilpillistä.

Sosiaalisen kokeen tarkoituksena on muistuttaa naisia vartioimaan juomiaan. Koetilanteessa suuri osa naisista oli poikaystävänsä tai ystäviensä seurassa, mutta siitä huolimatta huumastehtävä onnistui.

Yksin liikkuvilla naisilla tilanne olisi ollut huomattavasti vaarallisempi. Lopulta mies paljasti naisille, että hän oli laittanut ”huumetta” heidän juomiinsa. Reaktiot olivat kauhistuneita ja yllättyneitä. Videon opetus on, että omia juomia ei kannata jättää vartioimatta missään tilanteessa.