Kauneustrendi leviää – nyt valkaistaan kulmakarvat

Lifestyle · Annika Kela

Mallikaunotar Amber Rose on kokeillut erikoista kauneustrendia piristääkseen ulkonäköään. Kaunotar nimittäin valkaisi kulmakarvansa luonnottoman valkoisiksi. Tähtönen on ollut tyytyväinen muutokseensa ja hän on julkaissut kuvia muuttuneesta ulkonäöstään.

Kokeilu on muuttunut pysyväksi ratkaisuksi ja tähti pitänyt kiinni muodonmuutoksestaan. Kauneustrendiin ihastunut neitokainen on osoittanut olevansa muuntautumiskykyinen malli, sillä vaikka tähden uusi tyyli on erikoinen, sopii se silti ruskettuneelle povipommille erittäin hyvin.

Rose on julkaissut Instagramissa useita kuvia, joissa huomio keskittyy hänen virkistyneeseen ulkonäköönsä. Joukossa on kuitenkin Amberin tyylille uskollisia poseerauskuvia, jossa esitellään myös paljasta pintaa fanien iloksi. Daily Mail -lehden mukaan kauneustrendi sopii vain harvoille tummaveriköille ja Amber on osoittaunut poikkeukseksi, sillä hän näyttää uudessa tyylissä tyrmäävän kauniilta.

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi

Sweet Cherry Pie

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi