Robotit kehittyvät nopeasti, mutta joskus käy näin huonosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet viime viikkoina kuinka robottien teknologia kehittyy huimaa vauhtia, ja nykyisin edistyksellisimmät robotit juoksevat jopa esteiden samalla tavalla kuin koirat. Jokaisen onnistumisen taustalla on kuitenkin aina melkoinen määrä epäonnistumisia.

Skynetin vallankumousta pelkääville tuonee hieman lohdutusta tämä video, jossa nähdään miten kehittyneimmätkin robotit kaatuilevat hallitsemattomasti pitkin katuja ja testialueita.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat