Pikaruokaa vuoristoradassa? Näin huonosti siinä voi käydä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää hauska video japanilaisesta viihdeohjelmasta, jossa osallistujat yrittävät syödä nuudeliannosta huvipuiston vuoristoradassa. Heidän apunaan ja tarjoilijanaan on kaksi kaunotarta. Video ei ole kuitenkaan ainoa laatuaan.

Stara katsoi parhaaksi muistuttaa suomalaisia viime vuonna julkaistusta suomalaisesta videosta, joka on samassa genressä vähintään yhtä hauska. Duudsonit julkaisivat nimittäin tuolloin videon, jossa Jarppi yrittää syödä pikaruokaa niin ikään vuoristoradassa. Ja arvatenkin melko huonolla menestyksellä.

Infinity Challenge: Eat Noodles on a Rollercoaster

For more hilarious challenges, watch INFINITY CHALLENGE on DramaFever: http://1hop.co/oujcu/dlgpd/

Posted by DramaFever on 27. toukokuuta 2015