Järkyttävä suhdesotku! Vaimosta tulee miehensä äitipuoli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen rekkakuski John Harwood on mennyt kihloihin uuden Liza-nimisen tyttöystävänsä kanssa. Liza on kuitenkin Harwoodia 38 vuotta nuorempi, eli mies on saanut kalasteltua itselleen huomattavasti nuoremman neitokaisen. Varsinainen erikoisuus liittyy kuitenkin Lizan ex-aviomieheen.

Harwoodin vaimo Liza oli nimittäin aiemmin naimisissa Harwoodin 35-vuotiaan Jason-pojan kanssa. Näin ollen pojan entinen vaimo tulee häiden jälkeen olemaan hänen äitipuolensa. Jason ei ole parin suhteesta mielissään, ja on kuvaillut Lizan ja isän suhdetta Metro-lehden mukaan kuvottavaksi.

Jason ei pysty arvatenkaan edes kuvittelemaan yhtälöä, jossa hänen ex-vaimonsa nimike muuttuisi hänen suhteensa äitipuoleksi. Jasonin ja Lizan oma hääyö oli mennyt aikoinaan epämukavissa merkeissä, kun Jasonin isä Harwood oli nukkunut saman huoneen lattialla makuupussissa.

Jason muistelee myös erästä kertaa, kun hän näki silloisen vaimonsa ja isänsä sohvalla vierekkäin ja ajatteli, että jotain oli tapahtunut. Jasonin aavistukset olivat osuneet oikeaan.

Liza ei paljastanut aluksi Jasonille kuka tuleva aviomies on, kun hän oli kertonut menevänsä uudelleen naimisiin. Lopulta hän sai kuitenkin sanotuksi, että Jasonin pitää oppia kutsumaan häntä äitipuolekseen ja tulevien lastensa isoäidiksi, mikä sai Jasonin tolaltaan järkytyksestä.