Rahamiesten valinta: Luksustankki näyttäviin kaahailuhetkiin

Autot Lux · Tim Isokivi

Monet rikkaat hankkivat mielellään itselleen urheiluautoja varakkuutensa symboleiksi. Mikäli perinteiset Ferrarit ja Lamborghinit tuntuvat kuitenkin tylsiltä ja liian harvoihin maastoihin soveltuvilta menopeleiltä, voi ajoneuvokseen hankkia nyt myös luksustankin.

Howe and Howe Technologies -yrityksen Ripsaw EV2 Extreme Luxury Tank muistuttaa ulkonäöltään hieman Batmanin autoa tai Mad Max -elokuvien menopelejä. Musta tankki paitsi näyttää hyvältä, se myös yltää 600 hevosvoimaan ja liikkuu telojensa ansiosta monenlaisessa maastossa.

Ripsaw EV2 -tankin tarkka hinta ei ole selvillä, mutta Supercompressor-sivuston mukaan hintalappu lähtentelee satojatuhansia dollareita. Näyttävää ja taatusti katseita keräävää ajoneuvoa esitellään Howe and Howen tuoreella Youtube-videolla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat