Leski lahjoitti vaimonsa hääpuvun – koskettava viesti mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs vanhus lahjoitti edesmenneen vaimonsa hääpuvun St Gemma’s Hospice -vanhainkodissa Garforthissa, josta se on toimitettu eteenpäin myyntiin eBay-sivustolle. Mies oli kiinnittänyt hakaneulalla pukuun kiinni viestin, jota ei aluksi huomattu.

eBay
eBay

Mies on kirjoittanut viestiin: ”Toivon, että tämän puvun uusi omistaja saa rakkaansa kanssa yhteisen elämän ja 56 vuotta onnea kuten minäkin sain. Olin onnekas mies kun sain olla naimisissa niin hienon naisen kanssa”.

Mies oli kiinnittänyt viestin hääpuvun alushameeseen, että sen uusi omistaja voisi sen vahingossa löytää. Viesti oli kuitenkin niin koskettava, että myyjien huomatessa viestin se nostettiin esille puvun päälle. Sittemmin viesti on levinnyt verkossa ympäri maailmaa.

eBay
eBay