Räppärin pehmeä puoli paljastui – uusi tatuointi kädessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Tyga on ottanut käsivarteensa tatuoinnin tyttöystävänsä Kylie Jennerin kunniaksi. Miehen käsivarressa lukee kookkain kirjaimin Kylie. Tatuoinnilla mies on tehnyt selväksi, että realitytähti Kylie Jenner on hänen valittunsa.

Daily Mail -lehden mukaan Tygalla on ollut parisuhdesotkuja ex-tyttöystävä Blac Chynan ja Kylie Jennerin kanssa. Naiset ovat olleet pitkään riidoissa keskenään, sillä Chyna on kertonut haluavansa miehensä takaisin ja olevansa valmis taistelemaan Tygasta, joka on myös hänen lapsensa isä.

Tatuoinnilla mies on halunnut viestiä olevansa omistautunut Kylielle kaikesta draamasta huolimatta. Tygan uusi tatuointi paljastui, kun hän esitteli sitä faneilleen kadulla. Mies myös poseerasi faniensa kanssa kuvissa Kylie-tatuointia vilautellen.

So Tyga got Kylie name tattooed on his arm. its not small either but

Kuva, jonka KimKardashianWest (@kardashiandollx) julkaisi