Jymy-yllätys! 70’s Show’n supertähdet uuteen komediasarjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nimensä mukaisesti 1970-luvulle sijoittuva komediasarja 70’s Show oli aikoinaan suuri menestys, ja se teki muun muassa Ashton Kutcherista, Mila Kunisista ja Laura Preponosta tähtiä. Pian kaksi sarjan keskeisistä näyttelijöistä tullaan näkemään uudessa komediasarjassa.

Netflix tuottaa The Ranch -sarjaa, jonka päärooleissa nähdään 70’s Show’ssa Michael Kelsoa näytellyt Ashton Kutcher ja Steven Hydeä esittänyt Danny Masterson. Sarjan ovat luoneet Don Reo ja Jim Patterson, jonka käsialaa on myös niin ikään Kutcherin tähdittämä Miehen puolikkaat -sarja.

Deadline-sivuston mukaan The Ranch kertoo veljeksistä, jotka pyörittävät perheensä farmia Coloradossa. Sarjan on määrä alkaa Netflixissä vuonna 2016.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat