Poliisi sai Star Warsin lapsitähden kiinni takaa-ajon jälkeen – et tunnista pidätyskuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen lapsinäyttelijä Jake Lloyd muistetaan parhaiten Anakin Skywalkerin roolistaan Star Wars -elokuvassa vuonna 1999. Aikuisiällä läpimurto näyttelijänä jäi tekemättä, mutta nyt mies on päätynyt otsikoihin hieman kyseenalaisissa merkeissä. Hänet on nimittäin pidätetty.

Lucasfilm
Lucasfilm
Splash
Splash

26-vuotias Jake Lloyd, joka käyttää nykyisin nimeä Jake Broadbent, pidätettiin Etelä-Carolinan Charlestonissa hänen kaahailtuaan autollaan ajokortittomana. Poliisi huomasi ylinopeutta kulkeneen auton ja yritti pysäyttää sen, kun entinen näyttelijä ryhtyi pakenemaan poliisia suurella nopeudella. Poliisit saivat pysäytettyä karkurin vasta 35 kilometrin pakomatkan jälkeen, kun Jake Lloyd ajoi ulos tieltä. Nyt Lloydia odottavat raskaat syytteet oikeudessa.