Paparazzi tallensi esimakua X-Files-sarjan kuvauspaikalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulla huippusuosittu The X-Files, eli Salaiset Kansiot, -sarja on tekemässä paluuta ruutuun. David Duchovny ja Gillian Anderson palaavat tuttuihin rooleihinsa uudessa sarjassa, joka tullaan näkemään televisiossa vuonna 2016.

Uuden X-Files -sarjan tuotanto aloitettiin taannoin, ja nyt Twitterissä on julkaistu ensimmäinen virallinen otos kuvauspaikalta. Kuvassa sarjan luoja Chris Carter seuraa David Duchovnya ja Gillian Andersonia monitorin kautta.

Sarjan kuvauspaikalle päästään tutustumaan myös paparazzi-kuvien muodossa. Paparazzien ottamat kuvat tarjoavat hieman selvemmän vaikutelman siitä, miltä Dana Scully ja Fox Mulder näyttävät nykyään. Alkuperäistä Salaiset kansiot -sarjaa tehtiin yhdeksän tuotantokauden verran vuosina 1993-2002.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash