Olivia Munn valittiin X-Men -tähdeksi – syy paljastui Instagramissa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Malli ja näyttelijä Olivia Munn nousi Yhdysvalloissa julkisuuteen Attack of the Show -peliohjelman juontajana. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa Hollywood-elokuvissa, ja taannoin hänen ilmoitettiin olevan mukana ensi vuonna ilmestyvässä X-Men: Apocalypse -elokuvassa.

Video, jonka Olivia Munn (@oliviamunn) julkaisi

Tulevassa X-Men -elokuvassa Olivia Munn esittää Psylocke-nimistä mutanttia. Tähti on roolia varten oppinut käsittelemään miekkaa erittäin sulavaliikkeisesti. Olivia esittelee taitojaan oikean terän kanssa tuoreella Instagram-videollaan.

Olivia Munn nähtiin tänä vuonna valkokankaalla Mordecai-elokuvassa. 34-vuotiaan näyttelijättären ohella elokuvassa esiintyivät muun muassa Johnny Depp, Gwyneth Paltrow ja Ewan McGregor.