Olivia Munn valittiin X-Men -tähdeksi – syy paljastui Instagramissa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Malli ja näyttelijä Olivia Munn nousi Yhdysvalloissa julkisuuteen Attack of the Show -peliohjelman juontajana. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa Hollywood-elokuvissa, ja taannoin hänen ilmoitettiin olevan mukana ensi vuonna ilmestyvässä X-Men: Apocalypse -elokuvassa.

Tulevassa X-Men -elokuvassa Olivia Munn esittää Psylocke-nimistä mutanttia. Tähti on roolia varten oppinut käsittelemään miekkaa erittäin sulavaliikkeisesti. Olivia esittelee taitojaan oikean terän kanssa tuoreella Instagram-videollaan.

Olivia Munn nähtiin tänä vuonna valkokankaalla Mordecai-elokuvassa. 34-vuotiaan näyttelijättären ohella elokuvassa esiintyivät muun muassa Johnny Depp, Gwyneth Paltrow ja Ewan McGregor.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat