Kannibaali etsii tosirakkautta – söi edellisen miehensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen kannibaali ja aikuisviihdetähti on vankilassa syötyään ja paloiteltuaan entisen rakastajansa. Mies kuvasi silloista poikaystäväänsä samalla kun söi häntä, minkä jälkeen lähetteli kiinalaismiehen paloja vielä kouluihin ja poliitikoille ympäri maata.

Nyt kannibaali on taas sinkkumarkkinoilla ja etsii tosirakkautta vankilasta käsin. New York Daily News kertoo kannibaali Luka Magnottan etsivän tosirakkautta Canadian Inmates Connect Inc. -deittisivuston kautta. Sivusto yhdistää kaltereiden takana olevat yksinäiset vangit ulkopuolisten ihmisten kanssa.

33-vuotias Magnotta etsii vapailla markkinoilla olevaa vaaleaa sinkkumiestä, joka on iältään 28 – 38 -vuotias, fyysisesti hyvässä kunnossa ja jaksaa odottaa Magnottan vapautumista vuoteen 2037 asti.

Hyviksi ominaisuuksiksi tulevan miehen osalta Magnotta luettelee myös luotettavuuden, hyvän koulutuksen sekä sen, että mies olisi emotionaalisesti ja rahallisesti valmis pitkäaikaiseen parisuhteeseen. Ihmislihan perään oleva Magnotta pyytää mahdollista kumppaniehdokasta lähettämään itsestään yksityiskohtaisen kirjeen kahden valokuvan kera.