Miley Cyrusilla lesbosuhde huippumalliin? Suutelivat intohimoisesti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Curys on nähty suutelemassa tulisesti Victoria’s Secret -mallia Stella Maxwellia Hollywoodissa. Laulajatar oli kuvaamassa uutta musiikkivideotaan ja kuvaustauon aikana Miley hempeili Stellan kanssa.

Stara uutisoi aiemmin Curysin tunnustuksista koskien seksuaalista suuntautumistaan. Miley kertoi julkisesti, kuinka vaikeaa oli kertoa biseksuaalisuudesta uskovaisille vanhemmille. Tähtönen tuli ulos kaapista ollessaan teini-ikäinen, mutta tähän mennessä laulajatarta ei ole bongattu romanttisissa tunnelmissa naisen kanssa julkisesti.

Paparazzien ottamien salakuvien perusteella Stella ja Miley eivät kyenneet pitämään näppejään erossa toisistaan. Vaikuttaisi siltä, että kaunottaret ovat ääriään myöten ihastuneita toisiinsa, sillä hiljattain pari on julkaissut Instagramissa myös leikitteleviä yhteiskuvia. Ehkäpä Miley esittelee pian Stellan virallisesti tyttöystävänään.

MEOW-TZ @stellamaxwell

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi