Chloe Mafia pelasi tennistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Chloe Mafia tunnetaan lähinnä televisiotähtenä, prostituoituna ja muodokkaana julkkiksena. Hän osallistui X Factor -kilpailuun ja nousi sen myötä kotimaassaan viihdelehtien vakiokasvoksi.

Eilen Mafia päätti suunnata kokeilemaan tenniksen pelaamista, ja tulos olikin melko näyttävä. Nopeatempoinen laji ei ole välttämättä kaikkein paras valinta silloin, kun kuppikoko on iso ja sporttiliivit kotona. Se ei kuitenkaan tätä kohukaunotarta hidastanut.

Brittiläinen Chloe Mafia tuli julkisuuteen X Factor -ohjelmasta vuonna 2010. Hän joutui kohun keskelle, kun neidon todellinen ammatti paljastui prostituoiduksi. Tummaverikkö nimittäin myi itseään 200 euron tuntihintaan, ja hänen kerrottiin olevan myös huumeriippuvainen. Ongelmia Mafialla on ollut muun muassa kokaiinin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash