Clint Eastwoodin poika on naisten päiväuni – riisui paitansa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwood ei ole enää vuosiin juuri paistatellut julkisuuden parrasvaloissa, mutta hänen jälkikasvunsa on sen sijaan tehnyt tuloaan. Nyt naiset ovat ihastuneet Scott Eastwoodiin.

Scott Eastwood nähdään nyt Davidoff Cool Water -mainoksen kuvauksissa Havaijilla, jossa hän muun muassa poseerasi rannalla lihaksiaan esitellen ja hyppäsi niin ikään paidattomana kalliolta. Kuvat ovat saaneet jo miljoonien naisten sukat pyörimään jaloissa, joten lienee varmaa, että tästä komistuksesta kuullaan vielä paljon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat