Mitä ihmettä?! Kuplamuovi ei enää jatkossa poksahtele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat lapset ja lapsenmieliset aikuiset rakastavat tuotteiden pakkauksissa usein käytettävän kuplamuovin puristelua ja siitä kuuluvaa paukahtelua. Kuplamuovista on nautittu myös muun muassa Myytinmurtajat-televisiosarjassa.

Nyt kuplamuovin faneille on julkistettu huonoja uutisia. Sen valmistaja on nimittäin ilmoittanut, että paukahtelu loppuu. Wall Street Journalin mukaan tuotetta valmistava Sealed Air Corp on päättänyt viedä kuplamuovin seuraavalle tasolle, joka on pakkauskäytössä nykyistä toimivampaa.

Ikävä kyllä uusi tuote ei enää paukahtele puristeltaessa, koska kuplat eivät ole enää yksittäisiä ilmapusseja, vaan kytköksissä toisiinsa. Uusi pakkausmateriaali toimitetaan tyhjänä ja se täytetään ilmalla vasta pakkauksen täyttövaiheessa. Kovin nopeasti muutos ei taida tapahtua, sillä uuden materiaalin pumppu maksaa noin 5.000 euroa.