Suomiräppäri myy 257 000 euron asuntoaan: ”Todella Uniikki kämppä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-tähti Uniikki kauppaa parhaillaan kotiaan, joka on myynnissä Kiinteistömaailman verkkosivuilla. Muun muassa Pätkätöis-singlellään viime aikoina suurta suosiota niittäneen artistin 49-neliöinen kaksio sijaitsee aivan Helsingin ytimessä Mannerheimintiellä Töölössä.

Räppäri kertoo asunnostaan avoimessa Facebook-päivityksessään.

– Jos haluat oikeasti Uniikin kämpän niin osta Uniikin kämppä! Oikeasti käsi sydämmellä voin sanoa että on parin vuoden ajan ollut todella kiva koti asua, todella korkeat huoneet, paljon valoa, Töölönlahti ihan vieressä jne. Ja tää on siis kaksio ei yksiö!, Uniikki kommentoi.

Katso asunnon kuvat Kiinteistömaailman verkkosivuilta.

Jos haluat oikeasti Uniikin kämpän niin osta Uniikin kämppä! :) Oikeasti käsi sydämmellä voin sanoa että on parin vuoden…

Posted by Dan Tolppanen on 7. heinäkuuta 2015