Tutkijat keksinnöstään: ”Tekee seksistä parempaa”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Swinburnen teknillisen yliopiston tutkijat ovat kehittäneet uuden sukupolven kondomin, jonka tarkoituksena on mullistaa kondomimarkkinat. Tutkijoiden mukaan hydrogeelistä valmistettu kondomi tuntuu iholta.

Koehenkilöt ovat olleet tyytyväisiä keksintöön, sillä heidän mukaansa uusi kondomi mahdollistaa tuntoherkemmän seksikokemuksen. Joidenkin mukaan seksi on tuntunut jopa paremmalta kondomin kanssa kuin ilman.

Vallankumouksellista kondomia kehitettäessä tutkijat tavoittelivat lopputulosta, joka tuottaisi mahdollismman paljon mielihyvää kondomin käyttäjille. Hydrogeelistä valmistettua kondomia on testattu alkuvuodesta lähtien ja nyt se on viimein valmis kuluttajamarkkinoille.

Metro-lehden mukaan Swinburnen yliopisto on halunnut aktivoida kuluttujia innostumaan uudesta keksinnöstä. Niinpä yliopisto onkin järjestänyt kilpailun, jossa parhaimman ja innovatiivisimman kondomipakkauksen suunnitellut henkilö palkitaan 2350 eurolla. Halukkailla on mahdollisuus osallistua kilpailuun heinäkuun ajan.