Klovni heitti piirakalla: Nainen sai raivokohtauksen ostoskeskuksessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ostoskeskuksessa pilaillut klovni on saanut naisasiakkaan raivon valtaan. Pahaa-aavistamaton nainen oli noussut kauppakeskuksen liukuportaita ylös ja yhtäkkiä hän sai piirakasta kasvoihinsa. Naisen järkytystä säesti klovnin kovaääninen nauru.

Tempusta raivostunut nainen alkoi heitellä klovnia tavaroillaan. Hän lähti juoksemaan liukuportaita alas saadakseen klovnin kiinni. Sen sijaan, että klovni olisi poistunut paikalta, jäi hän liukuportaiden alapuolelle odottamaan naista naureskellen.

Daily Mail -lehden mukaan tempauksen taustalla oli brasilialainen pilailuohjelma. Klovnin piirakkatemppu tullaan näkemään televisiossa. Naisen ilmeistä ja eleistä voi päätellä, että häntä ei temppu naurattanut. Vaikutti siltä, että klovnin takia naisen shoppailupäivä oli pilalla.