Kuulokejohto aina solmussa? Näin keräät sen oikein

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monille sotkeutuneet ja itseensä takkuuntuneet johdot ovat tuttu näky. Vaikka johdon keräisi kuinka hyvin siistiksi nipuksi, jotenkin se on saanut itsensä solmuun kun johdon seuraavan kerran nostaa laukusta.

YouTube-videolla nähdään, miten kuulokkeiden johto kannattaa keriä niin, että se pysyy siistissä nipussa. Nappikuulokkeet ovat usein pyörimässä laukun pohjalla, ja kun kuulokkeita tarvitsee kuulokkeiden johto on aina takussa.

30 sekunnin videolla näytetään, miten johto kannattaa keriä välttääkseen solmut seuraavan käyttöönoton yhteydessä. Aluksi kuulokkeiden johto kääritään etu- ja keskisormen, sekä nimettömän ja pikkurillin ympärille.

Johdon pää keritään vielä johtokerän ympärille, minkä jälkeen johdon pää kiepsautetaan piiloon niin, että kääritty kerä pysyy purkautumatta. Johdon pään vapautuessa koko kerä purkaantuu helposti eikä johtoon tule videon mukaan yhtäkään solmukohtaa tai takkua.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat