Huippumallilla odottamaton erikoistaito – osaa syödä jalallaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Nina Agdal tunnetaan parhaiten Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa poseeraamisesta. Tanskalaissyntyinen tähti muistetaan myös Carl’s Jr. -hampurilaisketjun vihjailevista mainoksista. Nyt hän on herättänyt huomiota toisenlaisen ruokaan liittyvän tempauksen merkeissä.

Nina Agdal jakoi Instagram-tilillään lyhyen videon, jossa hän esittelee erikoista taitoaan. Videolla uima-altaan äärellä makoileva 23-vuotias malli nappaa varpaillaan edessään olevaa ruokaa. Nina avustaa hieman kädellään saadakseen ruoan suuhunsa, mutta muuten hän osoittaa olevansa varsin notkea.

– Minun esiintymisvideoni Tanskan Talent-ohjelmalle, Nina Agdal vitsaili.

Nina Agdal yhdistettiin taannoin Leonardo DiCaprioon, jonka kanssa hän suuntasi jatkoille Super Bowl -juhlista. Nina on kuitenkin viime aikoina vaikuttanut onnelliselta Max Georgen kanssa. Parin lempi näyttää vakavoituneen, ja syynä siihen on heidän välillään pitkään vallinnut ystävyys.

Video, jonka Nina Agdal (@ninaagdal) julkaisi