Paidaton Justin Bieber leikkii puukon kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Justin Bieber herätti taannoin kohua julkaisemalla Instagramissa vilauttelukuvan. Otoksessa Bora Boralla vieraileva laulaja katselee maisemia ilkosillaan, selkä kohti kameraa. Nyt Bieber nähdään puolestaan riisuuntuneena lehden sivuille.

Justin Bieber nähdään rankistelemassa ilman paitaa Interview-lehden tuoreen numeron valokuvissa. Tähti tuijottaa Instagram-tilläänkin julkaisemassa kuvassa vihjailemavasti kameraa, nuollen samalla puukkoa.

Lehden sivuilla poptähti avautui rakkauselämästään. Vaikka Justin Bieber on yhdistetty lukuisiin viihdemaailman kaunottariin, kertoo tähti olevansa sinkku. Hollywood Life -sivuston mukaan tähden on tosin huhuttu yrittäneen lämmitellä viime aikoina taas välejään exäänsä, Selena Gomeziin.