Nainen halusi täydellisen selfien – putosi sillalta ja kuoli

Ohhoh! · Annika Kela

21-vuotias nainen on menehtynyt saamiinsa vammoihin pudottuaan sillalta Moskovassa. Traaginen onnettomuus sattui, kun neitokainen kurottautui yli huonokuntoisen sillankaiteen ja kaide petti. Silminnäkijöiden mukaan nainen oli yrittänyt ottaa kuvia itsestään.

Metro-lehden mukaan nainen oli tapahtumahetkellä ystäviensä seurassa. Neitokaiset halusivat saada Moskovan bisneskorttelin upeat pilvenpiirtäjät kuvaan ja joutuivat kurottautumaan vaarallisesti sillan reunalle.

Tass-uutistoimiston mukaan viranomaiset tutkivat onnettomuuspaikkaa, sillä tapauksen myötä siltaa pidetään vaarallisena. Vaikka sillan kaide vaati kunnostusta, ei sen olisi pitänyt pettää. Nainen oli asettanut itsensä hengenvaaralliseen tilanteeseen tavoitellessaan täydellistä selfietä. Toivottavasti venäläisnaisen onnettomuus on viimeinen selfieihin liittyvä tragedia.