Miehellä miljardiomaisuus – asuu leirintäalueella asuntovaunussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen miljardööri Toni Hsieh elää varallisuuteensa nähden varsin vaatimattomasti. Mies nimittäin asuu Las Vegasissa Llamapolis-karavaanialueella lemmikki-alpakkansa kanssa. Daily Mail -lehden mukaan Hsieh on tehnyt useita onnistuneita yrityskauppoja elämässään.

Hän muun muassa kehitti LinkExhange-palvelun, joka myytiin vuonna Microsoftille 265 miljoonan dollarin hintaan. Sen jälkeen mies tienasi 1,2 miljardia dollaria myymällä omistamansa Zappos-verkkokaupan Amazon-verkkokaupalle.

Kauppojen jälkeen Tony sijoitti 350 miljoonaa dollaria eri kohteisiin Las Vegasissa. Tällä hetkellä Hsiehin omaisuuden arvellaan olevan 820 miljoonaa dollaria. Tony on asunut karavaanareiden keskuudessa jo useita kuukausia. Hän jakaa ulkokeittiön muiden leiriytyjien kanssa ja hänet nähdään usein viettämässä aikaa naapureidensa kanssa.

Miljardööri muutti luksusasunnostaan pois viime vuoden lopulla. Vaikuttaisi siltä, että Tonylle askeettinen elämäntyyli sopii, sillä hänen ei tiedetä etsivän uutta asuntoa. Hsieh on kertonut, että raha ei ole hänelle tärkeintä elämässä, vaan aidot ihmiset ja ystävät hänen ympärillään.

Woke up this morning to Marley the alpaca in my airstream still staring at me. #weirdsleepover #llamatrauma

Kuva, jonka Tony Hsieh (@downtowntony) julkaisi