Mies väitti lopettaneensa tupakoinnin – Google Street View narautti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni on saanut kokea kantapään kautta sen, että valehtelu ei kannata. Varsinkin omalle puolisolleen kerrotuilla pienimmilläkin valkoisilla valheilla on tapana paljastua tavalla tai toisella. Eräs aviomies jäi vaimolleen kertomasta valheesta kiinni hyvin epätodennäköisellä tavalla.

Mies sai nimittäin viimeistään nyt huomata, että mikään ei koskaan pysy omalta vaimolta salassa. Donny Riding -niminen mies jäi tupakoimisesta kiinni Google Street View -kameroiden nappaaman kuvan vuoksi. Mies oli Liverpool Echo -lehden mukaan saanut sydänkohtauksen, jonka vuoksi hänen piti aikoinaan lopettaa tupakan polttaminen ja kiinnittää enemmän huomiota terveelliseen ruokavalioon.

Mies oli kuitenkin jatkanut tupakan polttamista vaimoltaan salassa. Julie-vaimo oli epäillyt sitä, että mies olisi lopettanut tupakointia, mutta Riding oli vakuuttanut päässeensä eroon paheestaan. Julie oli myöhemmin kuullut, että Googlen autot kiertävät heidän kadullaan ottamassa kuvia.

Hän oli käynyt kiinnostuneena verkosta tarkastamassa millainen otos heidän pihaltaan oli otettu. Miehen epäonneksi hän oli juuri sattunut kuvanottohetkellä olemaan ulkona tupakalla, minkä vuoksi jäi kiinni valheestaan.