Naisen laihdutusta ei uskottu – kunnes julkaisi tämän kuvan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusiseelantilainen Simone Anderson teki elämänmuutoksen ja laihdutti 169-kiloisesta 84-kiloiseksi vain 11 kuukauden aikana. Monien muiden tavoin hänkin halusi jakaa oman tarinansa, mutta ei saanutkaan toivomaansa kannustavaa palautetta.

Anderson kertoi aloittaneensa 29. elokuuta 2014 terveellisen elämän ja laihdutusprojektinsa. Nyt 11 kuukautta myöhemmin hän on laihtunut 85,7 kiloa ja on syystäkin todella ylpeä saavutuksestaan. Anderson jakoi huikean ennen ja jälkeen -kuvansa Instagram-tilillään, mutta sai tyrmäävää palautetta kuvan kommentoijilta. Hänen muutokseensa ja kuvien aitouteen ei uskottu.

Saamansa palautteen jälkeen Anderson muokkasi ennen ja jälkeen -kuvapariaan kolmannella kuvassa, jossa hän paljasti vatsansa kokonaan. Tiukkojen ja tukevien urheilutrikoiden alta paljastui löysää ja ylimääräiseksi jäänyttä ihoa. Iho ei ole ehtinyt palautumaan nopean 11 kuukauden aikana tapahtuneen laihtumisen mukana.

24-vuotias Anderson on innoissaan uudesta ulkomuodostaan, minkä eteen hän on nähnyt todella paljon vaivaa. Metro-lehti kertoo naisen odottavan pääsyä ihonpoistoleikkaukseen, minkä jälkeen hän kokee pääsevänsä kunnolla aloittamaan oman elämänsä terveenä nuorena naisena.

I don't no why but every single comment that called me out for being fake and a liar really bothered me far more than it should. I think it's because it took hours of crying and debating whether to share my story online and for others to see, posting the first picture online along with my weight for the world to see what the hardest thing I have ever done. Throughout my whole journey I have tried to be so honest about the whole experience and tell people it exactly as it's happened so to be called a fake hurt a lot. And then when it came to posting about my lose skin well that was equally as tough. So here we go I hope this helps all the "non believers" – my face uncovered, yes my hair and eyebrows are a different colour as I'm going back to blonde, yes I have changed my phone from Samsung to apple and have moved house so the background has changed (it has been 11 months people, things change!), my skin colour varies in every single post as I get a spray tan once a week on a Thursday and often change the depth of the colour I get depending on what event I have that weekend, yes I have lose skin and stretch marks but I don't feel the need to show them in every single photo I post online, I have shared my excess skin picture before so if you had bothered to click on my page you would have seen it and as for my ears changing in appearance?! Well I can't see that haha so who the hell knows!!! Maybe weight changes ears lol. Hope this helps :D now lost 85.7 GO ME!

Kuva, jonka Simone Anderson (@simone_anderson) julkaisi