Mitä Liam Neesonille on tapahtunut? Ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Liam Neeson on nähty viime vuosina kovaotteisissa toimintarooleissa, mikä johtuu epäilemättä Taken-elokuvasarjan suosiosta. Irlantilaissyntyinen tähti on jo 63-vuotias, mutta jaksaa vuodesta toiseen näytellä valkokankaalla fyysisesti vaativissakin rooleissa.

Nyt Liam Neeson on noussut otsikoihin verkossa levinneiden tuoreiden paparazzi-kuvien vuoksi. Erittäin laihassa kunnossa oleva näyttelijä on kuvissa lähes tunnistamaton, ja otokset ovatkin herättäneet spekulaatiota hänen terveydentilastaan.

Daily Mail -lehden mukaan tähden edustaja on kuitenkin vakuutellut Liam Neesonin olevan hyvässä fyysisessä kunnossa. Edustaja kertoo Liam Neesonin viimeistelleen juuri tuoreen elokuvan kuvaukset, ja seuraavat alkavat jo syyskuussa. On siis mahdollista, että näyttelijä on vain muuttanut tyyliään tuoretta elokuvaroolia varten.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat