Vampyyripariskunta järkyttää: ”Poikaystävä juo vertani”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Louisianalainen Blut Katzchen on omistanut elämänsä vampyyreille. Neitokainen kertoi, että muun muassa Teksasissa asuu suuri vampyyriyhteisö, jonka jäsenien ruokavalioon kuuluu ihmisveri. Blut on yksi heistä, joka tarjoaa vampryyreille verta juotavaksi.

Barcroft TV on haastatellut Blutia ja hänen poikaystäväänsä Michael Vachmielia. Mies on paljastanut olevansa tosielämän vampyyri, joka tarvitsee ihmisverta elääkseen. Mustaksi joutseneksi kutsuttu Blut on ollut pelastava enkeli Michaelille.

Mirror-lehden mukaan Katzchen on ollut vampyyriyhteisön jäsen jo vuosikymmenten ajan ja hän on luovuttanut heille verta 13 vuotta. Lääkärit ovat olleet naisesta huolissaan, sillä vaaralliset verileikit voivat johtaa tauteihin tai tulehtumiin.

Pari on kuitenkin omistautunut asialleen, eikä kummallakaan ole suunnitelmissa jättää vampyyreistä koostuvaa yhteisöään. Michael muistuttaa, että vampyyrinä oleminen ei ole mikään harrastus, vaan se on hänen elämäntapansa.

Vachmiel uskoo olevansa vampyyri ja hän pelkää kuolevansa ilman ihmisverta. Onneksi ainakaan toistaiseksi vampyyriyhteisön jäsenet eivät ole hyökkäilleet sivullisten kimppuun verenhimoissaan.