Mies halusi ystävänsä lopettavan tupakoinnin – julma jekku!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Swanseassa asusteleva Gavin Smith on useita kertoja kehoittanut ystäväänsä Spencer Lewisia lopettamaan tupakointinsa. Miestä ärsytti erityisesti se, että Spencer tupakoi jatkuvasti automatkoilla. Eräänä päivänä Gavin päätti antaa Spencerille opetuksen.

Hän piilotti Spencerin savukkeiden sisään juhlatarvikkeista irroitetun panoksen. Gavin kuvasi videolle hetken, jolloin Spencer sytytti savukkeensa. Ei mennyt aikaakaan, kun panos poksahti savukkeen palaessa.

Spencer säikähti tilannetta pahanpäiväisesti. Gavin puolestaan nauroi vieressä onnistuneelle jekulleen. Daily Mail -lehden mukaan Gavinin viesti meni perille, mutta Spencer ei ole lopettanut tupakointiaan. Jää nähtäväksi aikooko Gavin ottaa tupakoinnin vastaisessa kampanjoinnissaan järeämmät temput käyttöön.