Miley Cyrus juhli rinnat paljaana – herutuskuvat nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus tulee juontamaan tänä vuonna MTV Video Music Awards -gaalaa, joka järjestetään Los Angelesissa 30. elokuuta. Monet odottavatkin jo varmasti mielenkiinnolla, minkälaista kohua laulaja onnistuu herättämään juhlissa tänä vuonna.

Miley Cyrus tuillaan näkemään W-lehden tuoreen numeron sivuilla rohkeissa merkeissä. Poptähti tarjosi salabileet-teemaisista otoksista esimakua julkaisemalla Instagramissa kaksi vähäpukeista kuvaa.

Ensimmäisessä Instagram-kuvassaan Miley makaa vihjailevasti maassa nahkaisissa bikineissä. Toisessa otoksessa laulaja esiintyy puolestaan rinnat paljaana tähden tyttöystäväksi huhutun huippumallin, Stella Maxwellin tunkiessa hänen suuhunsa kakkua.

– Näin me biletämme, tähti kiteytti kuvatekstissä.