Miley Cyrus kritisoi Taylor Swiftiä huonoksi roolimalliksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisesti rintojaan ja jopa alapäätään räävittömissä kuvissa jo pitkään esitellyt poptähti Miley Cyrus on kertonut julkisesti, että hän ei pidä Taylor Swiftin huippusuositusta Bad Blood -videosta. Bad Blood -musiikkivideota on katsottu yli 425 miljoonaa kertaa ja se on saanut lukuisia palkintoehdokkuuksia.

Videon jättimenestyksestä huolimatta Cyrus moittii videota siinä esiintyvän väkivallan vuoksi. Miley Cyrus ei voi ymmärtää sitä, miksi hänen rintojaan tai rintojen näyttämistä pidetään pahempana asiana kuin esimerkiksi aseita.

Laulaja kommentoi Marie Clairen haastattelussa, että hänen mielestään väkivallalla kostamisen esitteleminen ei anna hyvää kuvaa nuoremmille eikä ole sopivaa roolimallin asemassa. Cyrus ihmetteli toimittajalle sitä, että Swiftiä pidetään hyvänä roolimallina, mutta häntä sen sijaan paheksutaan.

Paljas pinta ei ole poptähden mukaan niin paha asia kuin aseet ja väkivallan esittäminen. Cyrus on ollut usein median huomion keskipisteenä ja saanut aikaan räväköitä otsikoita pukeutumisellaan ja paljastelulla, jonka avulla hän onkin onnistuneesti karistanut hyvän tytön imagon julkisuuskuvastaan pois.