Tappelu karaokebaarissa: Mikrofoni työnnettiin laulajan peräsuoleen

Ohhoh! · Annika Kela

Kovista kivuista kärsinyt mies on kiidätetty Guangzhoun sairaalaan Kiinassa. Mies oli kertonut lääkäreille joutuneensa tappeluun ja sen seurauksena hän oli loukkaantunut. Röntgenkuvista lääkäreille selvisi mistä oli kyse.

Miehen peräsuolessa oli langaton mikrofoni. Potilas esitti yllättynyttä lääkäreiden löydöksestä, eikä hän suostunut kertomaan kuinka mikrofoni oli joutunut hänen sisäänsä. Mikrofoni ehti olla miehen sisällä 27 tuntia, ennen kuin lääkärit poistivat sen leikkauksessa.

People’s Daily Online -sivuston mukaan myöhemmin selvisi, että mies oli joutunut tappeluun karaokebaarissa. Onneksi hän oli hakeutunut ajoissa hoitoon, sillä esine oli niin syvällä, ettei sen poistaminen ilman leikkausta olisi ollut mahdollista. Lääkäreiden mukaan mies olisi todennäköisesti menehtynyt, ellei hän olisi hakeutunut ajoissa sairaalaan.