Vauvan vaipanvaihto otti koville – tätä miestä ei käy kateeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaippojen vaihtaminen on yksi jokapäiväisistä tuoreiden vanhempien rutiineista, jotka tulevat sekä äidille että isälle todella nopeasti tutuiksi. Vaipan sisältö voi välillä yllättää vaipanvaihtajan, ja vaihdon yhteydessä voi tapahtua erilaisia kommelluksia.

Eräs isä ei ollut vaippaa vaihtaessaan tainnut varautua omaan reaktioonsa. Perheenisä kuvasi videon, jossa hän vaihtaa tyttärensä vaipan. Vaipan sisältä paljastuu kuitenkin yllättävän karmea ja ilmeisesti haiseva yllätys, joka saa isän täysin tolaltaan. Isä tulee nopeasti huonovointiseksi ja alkaa kakomaan äänekkäästi. Vauva ei ole isän reaktiosta mitään mieltä ja pötköttelee lattialla tyytyväisenä.

Moni perheenisä voi varmasti samaistua miehen läpikäymiin tunnetiloihin nähdessään vaipan sisällön. Hän kakoo muutaman kerran, kunnes häneltä tuleekin viereiseen astiaan pieni oksennus. Mies kuitenkin suorittaa tehtävänsä päättäväisesti loppuun asti ja selviää siitä ilman sen suurempia vahinkoja.