Lais Ribeiro seksikkäänä kansikuvassa – näpäytti haukkujiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneus on tunnetusti katsojan silmässä. Jokainen ihminen on sisäisesti kaunis, mutta ulkonäkö ja ulkoinen olemus ovat tärkeitä varsinkin mallimaailmassa. Eräs tuoreimmista supermalleista on brasilialainen Lais Ribeiro.

Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina viime aikoina poseerannut Lais Ribeiro tunnetaan nykyisin myös Victoria’s Secretin enkelinä. Ennen malliuraansa hän asui pienessä ja köyhässä brasilialaisessa kaupungissa, jossa häntä haukuttiin rumaksi ankanpoikaseksi. Sitten elämä muuttui kertaheitolla. Nyt Lais poseeraa GQ-lehden upeassa kansikuvassa.

laisribeiro15082015a

Poikatyttömäinen Lais Ribeiro löydettiin malliuralle 18-vuotiaana teinityttöjä, kun ystävä näki hänen potentiaalinsa ja sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia riveihinsä, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän sai mahdollisuuden käydä New Yorkissa, ja matka muutti hänen elämänsä täysin. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa.