Delfiiniä epäiltiin vakoilusta – terroristiryhmä otti vangiksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Terroristijärjestö Hamas on ilmoittanut Israelin armeijalle, että he ovat vanginneet yhden heidän vakoojistaan. Erikoisen tapauksesta tekee se, että vangittu ”vakooja” on delfiini. Daily Mail -lehden mukaan Israelia on syytetty aiemminkin vakoilemisesta eläinten avulla.

Hamas ilmoitti, että vangitun delfiinin selkään oli kiinnitetty kamera. Terroristijärjestön mukaan ei ole epäilystäkään siitä, etteikö nisäkästä olisi hyödynnetty vakoilemisessa.

Delfiinin vangitseminen tapahtui viikkoja sitten ja vaikuttaisi siltä, että eläin ei ole pääsemässä vapauteen. On ensimmäinen kerta, kun Israelia syytetään vakoilusta delfiinin avulla. Aiemmat vakoilusyytökset ovat koskeneet kameroin varustettuja lintuja.