Ravintola otti ulosteannokset listoilleen – oksettava näky

Ruoka · Annika Kela

Tokiossa sijaitseva ravintola on ottanut ruokalistalleen erikoisen uutuuden. Curry-annoksien joukosta löytyy nimittäin ateria, joka maistuu ihmisen jätöksille. Sen lisäksi, että annos näyttää, haisee ja maistuu ulosteelle, tarjoillaan se kaiken lisäksi vessanpönttöä muistuttavalta lautaselta.

Ravintoloitsija Ken Shimizu kertoi, että idea annokseen syntyi siitä, kun hän muisteli menneitä. Aikuisviihdealalla työskennelleellä Shimizulla oli kokemusta erilaisista ulostefetisseistä. Niinpä hän päätti yhdistää fetissin myös ruokaansa.

Metro-lehden mukaan annos ei sisällä ihmisen jätöksiä, vaan maku on tuotettu keinotekoisesti. Curryssa on kokin mukaan muun muassa vihreää teetä, hedelmiä ja kookosta. Shimizu teetti 400 asiakkaalleen kyselyn ja sen mukaan 90 prosenttia asiakkaista olisivat valmiita testaamaan erikoista curry-annosta. Niinpä Ken on toiveikas sen suhteen, että annokset menevät kaupaksi.