Kaupunki korjaa Aamulehden Blockfest-väitteitä: ”Rakas Hevosmiesten tietotoimisto”

Festarit · Stara.fi

Aamulehti uutisoi tänään, että viikonloppuna Tampereella Ratinan stadionilla järjestetty Blockfest rikkoi stadionin juoksuradan pinnoitteen niin pahasti, että syyskuun alussa stadionilla järjestettävät Eliittikisat olisivat vaarassa peruuntua. Aamulehden väitteet ovat nyt osoittautuneet selvästi liioitelluksi.

Blockfest-tapahtumasta aiemminkin virheellisesti negatiivisia uutisia julkaissut Aamulehti kertoi, että tapahtumaa rakentaessa oli raskailla ajoneuvoilla ilmeisesti ajettu juoksuratojen pinnoitteella. Sen seurauksena ratojen pinnoite, eli mondo, oli vaurioitunut pahasti. Aamulehden uutista lainattiin pian monissa muissakin medioissa, kuten muun muassa Yleisradion ja Iltalehden uutisissa.

Nyt Aamulehden väitteitä on korjattu Tampereen kaupungin taholta, kun tapahtumatoimiston johtaja Perttu Pesä leikkasi perättömältä uutisoinnilta siivet Facebook-kirjoituksessaan. Hänen mukaansa mitään tavallisesta poikkeavia vaurioita stadionilla ei ole todellisuudessa syntynyt.

– Mitä tulee Ratinan Mondon kuntoon, on minun todettava siellä olevan muutaman palkeenkielen ja painauman. Liima ja paikka-aineet, yllättävää kyllä, saattavat olla jo keksityt ja Suomalainen perusopetus edesauttaa niiden käsittelyn oppimista jo varhaiskasvatuksen alemmilta portailta alkaen, Perttu Pesä korjaa uutisointia.

– Massojen siirtely niin yleisön kuin rakenteidenkin osalta on kovastikin tarkkaa puuhaa ja mitä nopeammin sitä joudutaan tekemään, sitä suuremmat ovat riskit. Muutamiin kohtiin joudutaan tekemään massausta, mutta ei hätää, edelleenkään suorilla ei joudu juoksemaan ylämäkeen.

Rakas Hevosmiesten tietotoimisto!Haluaisin kovasti korjata "Rikkinäinen puhelin"-leikissänne jo täysin Ydintuhon…

Posted by Perttu Pesä on 27. elokuuta 2015