Homoystävällinen kirkko töhrittiin – keksi upean vastaiskun!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pohjois-Carolinassa sijaitsee Wedgewood Church -niminen kirkko, joka hyväksyy avoimesti jäsenikseen kaikki ihmiset seksuaalisuuteen katsomatta. Kaikille alueen asukkaille tämä ei kuitenkaan näyttänyt sopivan, minkä vuoksi kirkko joutui vandalisoinnin kohteeksi todella rumilla kirjoituksilla.

Wedgewood Church -kirkon etuseinään oli käyty eräänä yönä kirjoittelemassa törkeyksiä spraymaaleilla. Kirkon seiniin oli töhritty erilaisia homoseksuaaleja loukkaavia kirjoituksia, joissa heitä oli verrattu pedofiileihin. Kirkon jäsenet eivät kuitenkaan pelästyneet tai lannistuneet tempauksesta vaan päättivät iskeä takaisin kirkkaiden maalien avulla.

Kirkon jäsenet ottivat töhrimisen mahdollisuutena koristella kirkosta vieläkin upeampi ja ainutlaatuisempi. He maalasivat yhteisvoimin kirkon ovenpielet kirkkailla sateenkaaren väreillä ja tekivät sisäänkäynnistä todella erityisen. Kirkon diakonissa Kimberlee Walker kommentoi WCNC-uutisille, että mikään määrä spraymaalia ei tule pysäyttämään heidän toimintaansa.