Kotikatsomot järkyttyivät – Miley Cyrus juonsi MTV-gaalan puolialastomana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Los Angelesissa järjestetyn MTV Video Music Awards -gaalan emännöinnistä vastannut poptähti Miley Cyrus on saanut kohun aikaan gaala-asuillaan. Kaunotar nimittäin juonsi gaalan lähes alastomana. Miley antoi maistiaisen illan asuistaan jo heti punaisella matolla.

Kaunotar oli pukeutunut erikoiseen vyöasuun, joka hädin tuskin peitti hänen rintansa. Vyöasun helma koostui koruista, jotka paljastivat hänen pakaransa, mutta peittivät onneksi etupuolen.

Vaikka Cyrus vaihtoi vaatteitaan useita kertoja illan aikana, oli vaatetuksessa otettu huomioon selvä teema: vähäpukeisuus. MTV-gaala ei tänäkään vuonna tuottanut pettymystä, sillä tapahtumassa nähtiin paljon kohahduttavia ja erikoisia tilanteita. Mileyn asut olivat ainakin yksi aihe, joka aiheutti keskustelua vieraiden joukossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash