Silokonilla kyllästetty kohumalli pulahti porealtaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Chloe Mafia tunnetaan lähinnä televisiotähtenä, prostituoituna ja muodokkaana julkkiksena. Hän osallistui X Factor -kilpailuun ja nousi sen myötä kotimaassaan viihdelehtien vakiokasvoksi. Viime aikoina Chloe on viettänyt hiljaiseloa, mutta vain tehdäkseen paluun.

Eilen kohumalli kuvattiin niukassa uima-asussa, kun hän oli pulahtamassa silikonimuotoineen porealtaaseen. Ilmeisesti neitokainen oli purkamassa sydänsurujaan, sillä hän erosi äskettäin miljonääri John Greysta.

Brittiläinen Chloe Mafia nousi julkisuuteen X Factor -ohjelmasta vuonna 2010. Hän joutui kohun keskelle, kun neidon todellinen ammatti paljastui prostituoiduksi. Tummaverikkö nimittäin myi itseään 200 euron tuntihintaan, ja hänen kerrottiin olevan myös huumeriippuvainen. Ongelmia Mafialla on ollut muun muassa kokaiinin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash