Nutella-purkille kehitettiin lukko – sai heti jättisuosion

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksalaismies on kehittänyt lukon, joka pitää Nutella-purkin sisällön suojattuna. Daniel Schobloch oli kyllästynyt siihen, että herkullista pähkinäkaakaolevitettä sisältävä purkki tyhjeni nopeasti hänen kotonaan. Schoblochin mukaan hänen lapsensa kävivät jatkuvasti pähkinävoivarkaissa.

Daily Mail -lehden mukaan Daniel viritti Nutella-purkin kanteen lukon, jotta makeannälkäiset lapset eivät pääsisi syömään levitettä. Siitä lähtien Nutellaa on riittänyt kaikille perheenjäsenille aamiaispöydässä.

Eräänä päivänä Schobloch laittoi yhden lukoista myyntiin eBay-verkkokauppaan. Tuote osoittautui hitiksi ja nyt Daniel on myynyt lukkoja yli 1.000 kappaletta. Danielin kehittämä Nutella-lukko kustantaa eBayssa 9,99 euroa.

Perheenisä on ollut hämillään siitä, että hänen lukostaan tuli menestys. Daniel kertoi, että hänen keksimä lukko oli alunperin tarkoitettu vitsiksi. Vaikuttaisi siltä, että Schoblochin perhe ei ole ainoa, jossa käy Nutella-varkaita ja Danielin keksimä lukko on ollut vastaus ongelmaan.