Joka kymmenes saa orgasmeja kuntosalilla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen kovaan ja säännölliseen treenaamiseen hurahtanut voi varmasti olla samaa mieltä siitä, että ei ole mitään niin hienoa kuin todella raskas ja intensiivinen voimatreeni. Lääkäri Debby Herbenick kuitenkin paljastaa, että osa ihmisistä nauttii siitä vielä hieman enemmän kuin vieressä puuskuttava kaveri.

Keskivartalon treenaamisesta kertovan The Coregasm Workout -kirjan kirjoittanut Debby Herbenick kertoo, että joka kymmenes ihmisistä voi saada kuntosalilla orgasmin vatsalihastreenin aikana. Orgasmit eivät johdu liian kireistä treenivaatteista vaan todella kovasta vatsalihaksiin suunnatusta harjoittelusta.

Herbenick alkoi metro-lehden mukaan alunperin tutkimaan aihetta, koska hänen lukijansa kertoivat lääkärille saaneensa orgasmin kesken treenin tehdessään alavatsalihaksia jalkoja nostamalla. Herbenick sai selville, että orgasmi on mahdollinen ja se on voimakkuudeltaan isompi kuin masturboidessa, mutta pienempi kuin yhdynnässä saatu orgasmi.