Rolling Stones -rokkari tyrmää Justin Bieberin: ”Täyttä p**kaa!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nuori musiikintekijä ihannoi vanhoja rokkitähtiä ja pitää heitä suuressa arvossa. Vanhasta iästä huolimatta muusikkovanhusten intohimo musiikkia ja omaa taidettaan kohtaan ei ole sammunut, ja heiltä löytyykin monesti vielä hyvin kärkkäitä mielipiteitä.

Nyt Keith Richards on raottanut sanallista arkkuaan ja antanut muutaman nuoren poptähden kuulla kunniansa. Rolling Stones -yhtyeestä tunnettu kitaristi Keith Richards on Metro-lehden mukaan tyrmännyt Justin Bieberin musikaaliset lahjat kokonaan.

Richards oli sanonut, että hänen mielestään Bieberin tekemä musiikki on ”täyttä pa**aa”. Kitaristi muisteli tavanneensa Bieberin ja kertoi huomanneensa, että Bieber oli yllättävän nöyrä niin kuin hänen Richardsin mukaan kuuluukin olla.

Richards sivalsi myös kevyesti huippusuosion saavuttanutta Taylor Swiftiä. 71-vuotias muusikko kommentoi, että Swift on kaunis ja hän on tällä hetkellä se, mitä ihmiset haluavat. Richardsin mukaan Swiftin ura on kuitenkin väliaikainen eikä nainen tule menestymään pidemmällä tähtäimellä.