Pamela Anderson riisui kaiken – alastomana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja malli Pamela Anderson oli 1990-luvun seksisymboli ja miljoonien miesten päiväunien kohde. Baywatch-tähti ei ole vähään aikaan esiintynyt isommissa tv- tai elokuvarooleissa, mutta nyt Pamela nähdään rohkeassa kansikuvassa.

Pamela Anderson poseeraa Flaunt-lehden tuoreen numeron kannessa alasti, glitterin peittämänä. Otokset on ottanut tunnettu valokuvaaja David LaChapelle. 48-vuotias tähti esiintyy rohkeissa merkeissä myös lehden sisäsivuilla.

Näyttelemisen sijaan Pamela Anderson on keskittynyt nykyään aktivismiin ja hyväntekeväisyystyöhön. Vegaanina tunnettu tähti on esiintynyt muun muassa Sea Shepherd -järjestön kampanjoissa. Pamelan ääntä tullaan kuulemaan tänä vuonna Unity-dokumenttielokuvan kertojana.

pamelaanderson17092015