10 Euroopan salattua helmeä – matkailijan paratiisit listattiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen ei tarvitse lähteä kaukomaille tai rapakon taakse hakemaan upeita matkakokemuksia. Euroopassa on paljon mahtavia kohteita, jotka eivät ole vielä turistien kansoittamia. Tällaisia massaturismin ulkopuolisia helmiä löytyy muun muassa Turkista, Norjasta ja Puolasta.

1. Göreme, Turkki

2. Torún, Puola

3. Manarola, Italia

4 Ikaría, Kreikka

5. Hallstatt, Itävalta

6. Ålesund, Norja

7. Kotor, Montenegro

8. Piran, Slovenia

9. Rovinj, Kroatia

10. Porto, Portugali

Lista: PureWow

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat