Chewbacca löytyi vessapaperitelineestä – videosta valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seitsemäs Star Wars -elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa. Kerroimme aiemmin tänä vuonna, että elokuvassa tullaan näkemään ainakin yksi alkuperäisten elokuvien rakastettu hahmo. Näyttelijä Peter Mayhewin kerrotaan nimittäin palaavan Chewbaccan rooliin.

Karvaturkkinen Chewbacca on esiintynyt Tähtien sota -elokuvissa neljä kertaa aiemmin. Hänet muistetaan pörröisen ulkonäön lisäksi ystävällisestä luonteesta sekä tietysti erikoisesta äänelystä. Nyt DJ Benibee on julkaissut Facebookissa videon, jolla kuullaan Chewbaccan tuttu ääni vessapaperitelineestä. Videota on katsottu alle vuorokaudessa lähes 10 miljoonaa kertaa.

Star Wars: The Force Awakens -elokuva on jatko-osa vuonna 1983 ilmestyneelle Jedin paluulle. Tapahtumat sijoittuvat 30 vuotta myöhempään aikaan. Mukana on iso joukko edellisistä elokuvista tuttuja näyttelijöitä, kuten Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew ja Kenny Baker.

Chewbacca lives

Chewbacca Lives :O

Posted by BENIBEE on Sunday, September 27, 2015

Katso video tästä.