Pähkähullu tempaus – miehet 333 metrissä Shanghain yllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa nähdään toisinaan uskomattomia videoita, joissa ihmiset kiipeävät korkeiden rakennusten ja tornien huipulle kuvaten samalla henkeäsalpaavia näkyjä. Tuoreella tällaisella videolla vauhdissa ovat venäläiset korkeisiin paikkoihin mieltyneet hurjapäät.

Youtuben On The Roofs -kanavan videolla venäläisnuoret ottavat suunnakseen Shanghaissa sijaitsevan pilvenpiirtäjän. Matka huipulle alkaa turvallisesti hissillä, mutta myöhemmin miehet kuitenkin jatkavat matkaansa vielä hataria tikkaita pitkin tornitalon katolla sijaitsevien 80 metrien korkuisten mastojen huipulle.

Huipulta kohovia, miesten kameroiden taltioimia näkymiä voi hyvällä syyllä kuvailla upeiksi. Rakennuksen huippu kohoaa 333 metriin maanpinnan yläpuolelta, joten sydänkohtaus olisi tässä tilanteessa varmasti lähellä monilla korkeuksiin tottumattomilla ihmisillä.